diensten

Kort advies circulair

Wilt u een start maken met circulair ondernemen? Of heeft u een eerste stap gemaakt en twijfelt u over de volgende? Via een kort advies helpt Diana de Graaf ondernemers op weg. Met kennis, contacten en nieuwe ideeën.  Diana is een van de experts die via Nederland Circulair!  per ondernemer 20 uur kosteloze ondersteuning op maat kan aanbieden. 

Wilt u ondernemers in uw regio of stad ondersteunen bij circulair ondernemen? Dan kunnen we samen een programma ontwikkelen voor deze doelgroep, met bijvoorbeeld gezamenlijke bijeenkomsten en workshops in aanvulling op het individuele advies.   

 


Circulair Programma

Wilt u echt werk gaan maken van circulaire economie in uw organisatie? Misschien heeft u al een aantal circulaire initiatieven ontwikkeld. Of heeft u al circulaire doelen gesteld voor uw organisatie. Maar hoe komt dat bij elkaar in een consistent en uitdagend programma dat u overtuigend kunt uitdragen naar alle betrokkenen?

Samen met u maken we een analyse van de belangrijkste (grondstof)stromen binnen uw organisatie. Dit vertalen we vervolgens naar de belangrijkste circulaire principes voor uw organisatie. En naar een heldere roadmap met activiteiten voor uw organisatie. 


Programmamanager

U wilt een programma Circulaire Economie of Duurzaam Ondernemen opstarten in uw regio of in uw organisatie. En u bent op zoek naar een (tijdelijke) programma- of projectmanager die het programma verder ontwikkelt, implementeert en beheert. Iemand die gedegen inhoudelijke kennis heeft en beschikt over een uitgebreid relevant netwerk met overheden, experts, non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen. Dan bent u bij Diana de Graaf aan het goede adres. Zij zet graag haar vaardigheden en contacten in om uw programma tot een succes te maken.